Over WvL Design

Van boodschap naar aansprekend beeld

Een product verkopen, je diensten aanbieden of je onderneming onder de aandacht brengen. In alle gevallen wil je een boodschap overbrengen op anderen. Het is dan belangrijk dat je boodschap helder en krachtig wordt overgebracht. Zo weet de ander wat hij krijgt en waarom hij voor jou moet kiezen.

Om de juiste boodschap over te brengen zijn goede teksten van groot belang, maar dat geldt zeker ook voor beelden. We kijken allemaal eerder naar een afbeelding dan dat we teksten lezen. De juiste aandacht voor beeld maak jouw boodschap krachtiger dan je je ooit had kunnen voorstellen. Wij zijn beelddenkers en zetten jouw product, dienst of onderneming om in aansprekende beelden.

Van beelden naar herkenbaarheid

Onder beelden verstaan wij het brede scala van (grafische) uitingen. Denk aan een logo of complete huisstijl, maar ook aan folders, promotiematerialen, auto-bestickering, social media afbeeldingen, afbeeldingen voor websites etc. Elke uiting van jouw product, dienst of onderneming draagt bij aan je herkenbaarheid.

Wij pleiten er dan ook voor dat jouw uitstraling herkenbaar is, bij elkaar past. Als jouw partner bewaken wij jouw huisstijl en (online) uitingen, maken deze op en verzorgen desgewenst het drukwerk.

Creatieve studio

WvL Design is een creatieve studio in Apeldoorn, opgestart door William van Luttikhuizen. Wij zijn jouw partner in design, zowel offline als online. Huisstijlen, drukwerk, online uitingen en passend advies, daar maken we ons druk om voor jou.

Samenwerking met jou als klant, door middel van korte en directe communicatie vinden we belangrijk. Hierbij denken we kritisch en oplossingsgericht met je mee. Geen zorgen voor jou, wij coördineren het hele proces van jouw idee tot het eindproduct (via de drukker) bij je op de stoep staat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!
Chat met William
Waarmee kan ik je helpen?
Heb je een vraag? Stuur ons een bericht via WhatsApp.