Diensten

Grafisch design

Grafisch design omvat alles wat te maken heeft met jouw basisuitingen en drukwerk. Een passend logo, de complete huisstijl en krachtige flyers, roll-up banners, bierviltjes etc. Alles wat jij nodig hebt om je product, dienst of onderneming onder de aandacht te brengen, ontwerpen wij voor je.

Elk ontwerp wordt gemaakt op basis van jouw wensen. Wij voegen daar onze creativiteit en kennis aan toe. Zo ontstaat het perfecte eindproduct dat past bij jou. Probeer ‘t eens of neem eerst een kijkje in ons portfolio.

Promotiemateriaal

Opvallen, dat willen we allemaal. Dat kun je doen door een opvallende actie te organiseren en op de kop door te stad te gaan lopen, maar wellicht past dat niet helemaal bij jou. Promotiemateriaal inzetten past sowieso!

Autobestickering, reclameborden, bedrukte kleding, stickers, vlaggen etc. etc. Je kunt het zo gek niet verzinnen, maar promotiemateriaal is er in vele soorten en kun je vaker toepassen dan je denkt. Wij denken graag met je mee over het perfecte promotiemateriaal voor jou.

Online

Mooi, je hebt je huisstijl, flyers en roll-up banner. Ook je auto staat vol met je eigen reclame. Nu wil je natuurlijk ook online lekker zichtbaar zijn. Het liefst in dezelfde clubkleuren en met de juiste logo’s.

Wist je dat offline designs anders zijn dan online designs. De kleuren zijn anders (RGB i.p.v. CMYK) en de afmetingen verschillen. Wij zijn ook jouw partner voor alle online uitingen. Of je nu een afbeelding nodig hebt voor je website, social media of e-mailnieuwsbrief. Of zelfs een complete website. Wij ontwerpen en bouwen het voor je!

Chat met William
Waarmee kan ik je helpen?
Heb je een vraag? Stuur ons een bericht via WhatsApp.